Author Topic: video title names not displayed  (Read 1320 times)

September 20, 2011, 12:57:14 AM
Read 1320 times

confused

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 2
Hey need some help. just set up my wdtv media player all was good movie names showed in a list when i went to the folder. I turned the player off after watching a movie and then an hour or so later i went to watch another and when i went to the folder there were no movie titles actually saying what the movie was called.

anyone have suggestions of what to do???

September 20, 2011, 02:30:08 AM
Reply #1

RavRob

  • DeSpammer
  • Hero Member

  • Offline
  • ****

  • 1728
Have you tried a hard reboot?  Unplug the WDTV from the power outlet for a few seconds and plug back in.
Windows 7 Ultimate with SP1
WDTV Live
1.02.21 WDLXTV 0.5.1.4 (Beta)
Linksys - WUSB600N USB Adapter
DLink - Dir-655 Router
Atheros - AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
XBMC - The Future of Television

September 20, 2011, 04:25:22 AM
Reply #2

confused

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 2
yes i have i tried that about 3  times now just to  see but its still the same im going to delete all of the movies and put them back on and see if the file names come up hopefully that will work.... thanks for the advice though.

September 20, 2011, 08:04:07 AM
Reply #3

RavRob

  • DeSpammer
  • Hero Member

  • Offline
  • ****

  • 1728
How about a reset?  Take a paper clip and poke it in the small hole next to the USB port 1
Windows 7 Ultimate with SP1
WDTV Live
1.02.21 WDLXTV 0.5.1.4 (Beta)
Linksys - WUSB600N USB Adapter
DLink - Dir-655 Router
Atheros - AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
XBMC - The Future of Television