Poll

Whats wrong with sound?

chipset
0 (0%)
wrong setting
0 (0%)

Total Members Voted: 0

Author Topic: No sound on WD TV Live  (Read 2407 times)

June 26, 2011, 01:40:08 AM
Read 2407 times

den43

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 1
I one day sound stopped worked on my WD TV Live.

Firmware 1.05.04_V
P/N:WDAAP0000NBK

I use HDMI, sound settings is on "digital pass-through". Tried on different TV, different HDMI cabel. Also tried to switch to composite - the same. Sound not working :smileysad: Anyone faced a similar problem?


June 26, 2011, 05:57:43 PM
Reply #1

syd2000

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 4
I got the same problem here but only playing "mp4" format, but when I changed the sound to "stereo", it's worked.

June 22, 2014, 06:28:59 AM
Reply #2

bjohansson

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 6
Resurrecting an old post...

I have a WD TV Live tha twas working fine.  Sound was set up to pass through HDMI.  Then the sound just stopped working...like others I tried a new HDMI cable, changed the audio settings to stereo, updated firware, tried optical, and composite audio.  None worked.  I tried .mkv files and Netflix and neither play sound.  I think I've got a paperweight now.

Any thoughts?

June 24, 2014, 04:46:16 AM
Reply #3

exitguy

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
I think I've got a paperweight now.
Do a complete power down by pressing the Remote Power button and count to 7, light on the unit will go out after 5secs.
Wait 10sec then press the Power button to switch on, unit will do a double boot and restart clean.
This is not doing a factory reset, it will not change the settings that you have setup.