Author Topic: Encounter Colored lines every first boot of WDTV Live Custom Firmware  (Read 1487 times)

December 14, 2010, 09:33:47 AM
Read 1487 times

aenciso79

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 4
Please help to resolve this issue..... Every first boot of WDTV Live Custom Firmware - encounter colored lines like dead pixel before WDTV live open.  See screen shots below:

December 14, 2010, 01:43:01 PM
Reply #1

RavRob

  • DeSpammer
  • Hero Member

  • Offline
  • ****

  • 1728
It happened to me once and froze on those same lines.  I disconnected the device for a couple of minutes and re-attached the power supply and now I see the lines on the boot but they don't stay.
Windows 7 Ultimate with SP1
WDTV Live
1.02.21 WDLXTV 0.5.1.4 (Beta)
Linksys - WUSB600N USB Adapter
DLink - Dir-655 Router
Atheros - AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
XBMC - The Future of Television

December 14, 2010, 03:09:20 PM
Reply #2

aenciso79

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 4
Yes, Its True but every time we open the wdtv live on the 1st boot, colored line reflect and they dont stay longer.

December 14, 2010, 06:45:48 PM
Reply #3

RavRob

  • DeSpammer
  • Hero Member

  • Offline
  • ****

  • 1728
What version firmware do you have?
I am using the PsychoTHC flashed via 1.02.21 WDLXTV 0.4.3.3
Windows 7 Ultimate with SP1
WDTV Live
1.02.21 WDLXTV 0.5.1.4 (Beta)
Linksys - WUSB600N USB Adapter
DLink - Dir-655 Router
Atheros - AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
XBMC - The Future of Television

December 15, 2010, 02:19:52 AM
Reply #4

aenciso79

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 4
I tried WDLXTV_LIVE-0.4.3.1, WDLXTV_LIVE-0.4.2.6 and WDLXTV_LIVE-0.4.2.2 - USB version but its the same issue

December 23, 2010, 05:10:05 PM
Reply #5

purebliss

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 9
i am also suffering the exact same lines everytime i start my wdtv live up i get these lines