Author Topic: annoying folder bug  (Read 1215 times)

November 24, 2010, 04:40:20 AM
Read 1215 times

ThingFish

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 6

Hi, I recently upgraded to the new firmware and for some reason the little black file folder that sits in the bottom right of my film covers now sits right in the middle? thus obscuring most of the movie title. It also obscures my main genre titles eg.. hd movies, tv shows...
I am hoping this is an easy fix as it just annoying.

November 24, 2010, 06:07:23 AM
Reply #1

warchild

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 25
Sadly, I don't think this a bug . . .

November 24, 2010, 06:28:02 AM
Reply #2

RavRob

  • DeSpammer
  • Hero Member

  • Offline
  • ****

  • 1728
WD would call this a "feature" LOL
Windows 7 Ultimate with SP1
WDTV Live
1.02.21 WDLXTV 0.5.1.4 (Beta)
Linksys - WUSB600N USB Adapter
DLink - Dir-655 Router
Atheros - AR8131 PCI-E Gigabit Ethernet Controller (NDIS 6.20)
XBMC - The Future of Television

November 30, 2010, 04:33:26 PM
Reply #3

ThingFish

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 6

Just thought i'd let everyone know that it was an upgrade bug that caused the problem. I rolled back the software from 1.04.10 to 1.03.49 and all was well again. Not sure i'll upgrade again as its working well now and thats the way I like it. lol

Just for the record the probs I was getting from the 1.04.10v upgrade were -

1. Folder pictures had the small black folder situated right in the center. Thus obscuring most of the dvd cover.
2. Films took time to start (about 30 secs).
3. Films stuttered after a while and then would often stop and freeze.

A rollback to 1.03.49 solved all these problems :-)