Author Topic: BUG 1.02.11-1.03.01 WAV files decoded as DTS, MKA DTS Broken Again  (Read 3064 times)

October 05, 2009, 06:37:49 AM
Read 3064 times

rataweb

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 42
Hi,

I don't known if it's a possible bug or not!!!!!

I've problems with playing DTS music!!!!

In mka format (wav dts in mka files), the problem was a little popping or backfire sound  between 4:10 and 4:30 minutes of the song!!!!  
If you uses FF or RW, the problem not occur... It's necessary play the totally of the song!!!!

And in a WAV decoded in DTS music files, my AV receiver reproduces a continuous white noise!!!!

I tested official firmware versions 1.02.10 and 1.02.11 with the same results... WAV DTS music file = WHITE NOISE!!! And POPPING in MKA music files!!!!

I've connected my wd tv with sdpif and hdmi cables to the Yamaha AV receiver...

Any solution?

Thanks.
« Last Edit: October 22, 2009, 11:54:44 AM by rataweb »

October 12, 2009, 01:49:22 AM
Reply #1

rataweb

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 42
Confirmed!!!!

I've tested with 1.02.10 and wav-dts music, it plays correctly... but I've tested with 1.02.11... with bad results!!!! wdtv reproduce white noise!!!

Playing mka audio files (with wav-dts music)... reproduces popping between 4:10 and 4:30 minutes... with two firmwares!!!!

Please, correct this impotant bug!!!

Thanks!!!



October 20, 2009, 06:10:48 AM
Reply #2

SHAY820

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 11

October 22, 2009, 11:54:17 AM
Reply #3

rataweb

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 42

May 13, 2010, 01:59:26 PM
Reply #4

remark3d

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
I have totaly same problems with mka (dts-wav) files. Damned 4 minute... Firmware last 1.03 same problem, I hope that a new firmware will more happy about this  stupid bug. :-(