Author Topic: OSD mod : simple (1.03.01) ***V3 FINAL  (Read 359062 times)

January 27, 2010, 04:24:17 AM
Reply #990

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
no luck on my problem. btw, I try to find it but fail for a way to get a screenshoot from my TV. can you point me where?

Search this forum for "screendump" (I didn't remember where it is located)... or take a picture with your camera.
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

January 27, 2010, 05:03:25 AM
Reply #991

jambi

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 2
Can someone point me in the right direction to a newbie guide to install this? I've just got 1.03.01 atm
Cheers

Hi mate, just go to page one for the link, or http://wdtv.free.fr/osdmod/ , unzip it to a usb stick, plug stick into WDTV. Unplug and replug main power to WDTV and it should load up. Sometimes there is a delay, but don't despair it will happen. I'm pretty sure that's basically it.

...and don't forget to also put the file 'wdtv.ver' (http://wdtv.free.fr/osdmod/dl/wdtv.ver) on your usb stick.

v3 is here : http://wdtv.free.fr/osdmod/dl/simple_v3%20%5b1.03.01%5d/

Thanks guys. Got it working now. Thanks lilibabe, your a legend. One more newbie question..sorry. Is it possible to improve the thumbnail quality on 1x3? I've resized the images to 360x480 using Nero but some are still quite pixelated. If I hooked up a HDMI cable from the WDTV to the TV, would that make a difference?

January 27, 2010, 05:48:50 AM
Reply #992

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
Thumbnails quality in 360x480 px < "normal" thumbnails !

I think the WDTV internally limits the size to 240px or something like this, so there's a loss of quality when the thumbnails are displayed in 360x480.

This topic has been discussed in this forum many months ago... if I remember well, someone had found a solution but I don't think it applies to my mod  :(.

And I don't think an HDMI cable will change something.

The legend  8)  ;D
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

February 02, 2010, 04:24:18 PM
Reply #993

hahaha

  • Full Member

  • Offline
  • ***

  • 101
Can anyone confirm if the following combination works?
WDLXTV 0.58.1
Lilibabe's OSD v3 Simple
LaurantG's movie sheet mods

I'm currently on
WDLXTV 0.57
Lilibabe's OSD v2 Simple
LaurantG's movie sheet mods

I'm thinking of upgrading, but would like to make sure it works.

Thanks

February 02, 2010, 05:26:33 PM
Reply #994

vampiricus

  • Jr. Member

  • Offline
  • **

  • 91
WDLXTV 0.58.1
Lilibabe's OSD v3 Simple
LaurantG's movie sheet mods
Thats the combination I am using, it works great.

February 03, 2010, 12:37:32 AM
Reply #995

Jekil

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 18
if lilibabe gives his permission - i offering my Gen2 firmare with his "simple" OSD:
http://www.rapidshare.ru/1363173
based on 1.01.77

(i left original WD font in it. my russian filenames became "?" in lilibabe's :))
« Last Edit: February 03, 2010, 02:17:25 AM by Jekil »

February 03, 2010, 01:03:33 AM
Reply #996

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
Permission granted !

Is there more screens to skin for the Gen2 (like for the Live) or my gfx/xml files are sufficient ?
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

February 03, 2010, 01:38:34 AM
Reply #997

Jekil

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 18
gfx/xml files are the same, the only difference is an original WD international font!

February 03, 2010, 02:24:19 AM
Reply #998

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
Ok. Maybe you could open a new topic for the mod in the dedicated section for Gen2, vision will be better for those who have this box. and 1 or 2 screenshots !  ;)
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

February 03, 2010, 03:16:10 AM
Reply #999

Jekil

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 18

February 11, 2010, 09:40:07 AM
Reply #1000

firetix

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 3
i just installed the V3 by placing the wdtv.bin and wdtv.ver on a usb stick..
I think it installed fined but the colour of the background is not blue but more greyish.

Is it like that? or have i wrongly installed the mod.
« Last Edit: February 11, 2010, 09:48:23 AM by firetix »

February 11, 2010, 11:12:04 AM
Reply #1001

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
i just installed the V3 by placing the wdtv.bin and wdtv.ver on a usb stick..
I think it installed fined but the colour of the background is not blue but more greyish.

Is it like that? or have i wrongly installed the mod.


V3 background is between blue and grey, a kind of desaturated blue.
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

February 11, 2010, 12:00:53 PM
Reply #1002

firetix

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 3
ok thanks but it appears more grey to me lol if i compare it with the screen shot on the first page.!!!

btw..your mod simply rocks with the reflection on thumbnails.

great work!!!  ;D

February 11, 2010, 10:19:07 PM
Reply #1003

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
Screenshot on the 1st page was taken with the camera...
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

February 13, 2010, 08:50:43 AM
Reply #1004

Bengal313

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 22
Okay, i downloaded the
lilibabe.osd.bin and wdtv.bin file.  Now what do I do?