Author Topic: OSD mod : simple (1.03.01) ***V3 FINAL  (Read 359005 times)

August 02, 2009, 05:21:03 AM
Reply #270

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
New version available for all 8 languages. See 1st post for details...
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

August 02, 2009, 07:17:22 AM
Reply #271

Sergio_di_Rio

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 12
If I install your firmware bin instead of b-rad version, Laurent-G osd is compatible yet?
Thank's a lot for your job!!

August 02, 2009, 07:31:09 AM
Reply #272

Splanky

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 2
Hey there,  I'm running your last release and it's great...  I was going to upgrade, but the english WDTV.bin file is only 5 megs. all others are 11.2 megs.  I don't want to test it in case it is corrupt.  Any verification on the file.

August 02, 2009, 08:50:31 AM
Reply #273

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
If I install your firmware bin instead of b-rad version, Laurent-G osd is compatible yet?
Thank's a lot for your job!!

I don't know ! If it didn't work with the previous version, it won't work with this version because i just changed some gfx.
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

August 02, 2009, 08:53:10 AM
Reply #274

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
Hey there,  I'm running your last release and it's great...  I was going to upgrade, but the english WDTV.bin file is only 5 megs. all others are 11.2 megs.  I don't want to test it in case it is corrupt.  Any verification on the file.

Ok, thank you for the information, now corrected !
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

August 02, 2009, 09:02:05 AM
Reply #275

sgr

  • Full Member

  • Offline
  • ***

  • 108
hi

this is lovely works very nice, my question is whether it supports backdrop if so what shud be the name of the image?
WD TV
USB Hub - DLINK HUB-H7 -http://www.dlink.com/products/?pid=149
Cisco SD2005 Gigabit Switch - http://www.cisco.com/en/US/products/ps10008/index.html
Iomega Home Media Network Storage - http://go.iomega.com/en/products/network-storage-desktop/home-network-hard-drives/home-media/?partner=4750

August 02, 2009, 09:09:17 AM
Reply #276

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
hi

this is lovely works very nice, my question is whether it supports backdrop if so what shud be the name of the image?

No, sorry, you have to change manually the background by mounting the .bin and recreating it after the changes.

But if you're using my mod (osd.bin version) with b-rad's firmware, i think it's possible. Those who use it can better answer than me...
« Last Edit: August 02, 2009, 09:15:53 AM by lilibabe »
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

August 02, 2009, 09:18:45 AM
Reply #277

sgr

  • Full Member

  • Offline
  • ***

  • 108
yea using ur osd.bin with wdlxtv firmware, but backdrop.jpg is not recognized so not sure

anyway thanks for the prompt response
WD TV
USB Hub - DLINK HUB-H7 -http://www.dlink.com/products/?pid=149
Cisco SD2005 Gigabit Switch - http://www.cisco.com/en/US/products/ps10008/index.html
Iomega Home Media Network Storage - http://go.iomega.com/en/products/network-storage-desktop/home-network-hard-drives/home-media/?partner=4750

August 02, 2009, 09:35:24 AM
Reply #278

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
yea using ur osd.bin with wdlxtv firmware, but backdrop.jpg is not recognized so not sure

anyway thanks for the prompt response

Maybe because my xml files refer to backdrop.PNG
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

August 02, 2009, 11:44:12 AM
Reply #279

pupiponis

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 26
New version available for all 8 languages. See 1st post for details...

Tested in spanish, it's all perfect, thank you very much!

August 02, 2009, 12:03:21 PM
Reply #280

tommyboy

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 45
Thanks lilibabe  for the new version

August 02, 2009, 05:09:53 PM
Reply #281

tommyboy

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 45
What do i need to do to get the posters to fill the entire box.

I originally had them all sized to 120x180 and have resized a few to quite a bit larger and even some to 162x216, but they still don't fill the entire box like on your screenshot.

I have reset to factory settings , and deleted the wdtv folder but still no luck

thanks

August 02, 2009, 06:23:12 PM
Reply #282

bubba004

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 19
I have 162x230 and the poster fills the box pretty well.

August 02, 2009, 09:01:45 PM
Reply #283

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
What do i need to do to get the posters to fill the entire box.

I originally had them all sized to 120x180 and have resized a few to quite a bit larger and even some to 162x216, but they still don't fill the entire box like on your screenshot.

I have reset to factory settings , and deleted the wdtv folder but still no luck

thanks

Strange thing... Normally, 162x216 is the right size (ratio is 3/4)
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/

August 03, 2009, 02:58:03 AM
Reply #284

lilibabe

  • Hero Member

  • Offline
  • *****

  • 1462
    • http://wdtv.free.fr/
2 new translations added : Polish and Dutch (upload in progress)

I don't know if translation is correct, if there's some mistake, tell me...
If you appreciate my work and want to contribute, feel free to donate at http://wdtv.free.fr/