Author Topic: Can someone help me with - WDTV gen.1 + D-Link DWA-140 HW ver. D1 FW ver. 4.00  (Read 1424 times)

January 30, 2014, 06:38:17 AM
Read 1424 times

sebjan

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 1
Hi,

I've got problem with driver for D-Link DWA-140 HW ver. D1 FW ver. 4.00 I couldn't find right one or maybe i do something wrong with other settings.

My cofiguration file:


net.config

# Hostname for WDTV
HOST=wdtv

# attempt to set jumbo frames
MTU=1500

# Static IP Configuration
DHCP=yes

#Define WiFi driver config file
WLAN_CFG=RT2870STA.dat

#Define WiFi driver file
WLAN_LOAD=rt2870sta.ko

# Start Wireless Device
WLAN_UP=yes

#time to sleep while waiting for wireless association
WLAN_SLEEP=10


RT2870STA.dat


Default
CountryRegion=5
CountryRegionABand=7
CountryCode=
SSID=airlive-seb
NetworkType=Infra
WirelessMode=0
Channel=9
BeaconPeriod=100
TxPower=100
BGProtection=0
TxPreamble=0
RTSThreshold=2347
FragThreshold=2346
TxBurst=1
WmmCapable=0
AckPolicy=0;0;0;0
AuthMode=WPA2PSK
EncrypType=AES
WPAPSK=*****
DefaultKeyID=1
Key1Type=0
Key1Str=
Key2Type=0
Key2Str=
Key3Type=0
Key3Str=
Key4Type=0
Key4Str=
PSMode=CAM
FastRoaming=0
RoamThreshold=70
HT_RDG=1
HT_EXTCHA=0
HT_OpMode=1
HT_MpduDensity=4
HT_BW=1
HT_AutoBA=1
HT_BADecline=0
HT_AMSDU=0
HT_BAWinSize=64
HT_GI=1
HT_MCS=33
HT_MIMOPSMode=3
EthConvertMode=
EthCloneMac=
IEEE80211H=0
TGnWifiTest=0
WirelessEvent=0
MeshId=MESH
MeshAutoLink=1
MeshAuthMode=OPEN
MeshEncrypType=NONE
MeshWPAKEY=
MeshDefaultkey=1
MeshWEPKEY=
CarrierDetect=0

If somebody have similar problem please give me advise.

Sebastian



January 30, 2014, 08:23:31 AM
Reply #1

Rev Drew

  • DeSpammer
  • Sr. Member

  • Offline
  • ****

  • 383
I think that's to new and uses a different chipset.

I have 2 DWA-140 adapters that work fine but they are B1G with firmware 1.00
You laugh because Iím different, I laugh because youíre all the same.

namaste

www.supernews.com/super-special/?i=ZxJfObJynPQ=