Author Topic: WD TV in Qnap Nas with Raid 5 has to restart after each file played  (Read 1132 times)

February 17, 2013, 02:57:34 AM
Read 1132 times

Acanom

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 2


Hi there,

I have a TS-419P II with a Raid 5 consisting of 4x 3 TB.

The WD TV is connected to the network, all gigabit LAN.

The problem is, I can only play 1 file after the file the WD TV wonīt load another one, I got a endless loading circle.
I have to restart the WD TV and can play 1 file again and so on.

Itīs the same if I access the file over Network or Twonky Media.

I used a Raid 0 of 2 disks before and the problem wasnīt there.

 

Both systems use the newest available firmware.

Any ideas?

Thank you!

Regards Acanom

February 17, 2013, 05:25:25 AM
Reply #1

Acanom

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 2
Some additional info:

- when I try to start,stop, forward it says" canīt read file.Read manual for instruction how to convert to readable file"...strange because the file is playing ^^
- that only happens after the file was playing for atleast 10-15min, before that everything works fine
- the file keeps playing in the background even if iīm switching to the menu

I already rest to factory defaults
« Last Edit: February 17, 2013, 05:30:35 AM by Acanom »

August 11, 2013, 04:16:34 AM
Reply #2

SukkerFri

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 1
Hi.

Did you ever find a solution? I have the same problem, also got a Qnap, but a TS-412 instead. Worked without problems for a long time, but suddenly a restart is need every time I want to watch something :/