Author Topic: BUG 1.02.08: Subtitles dissapear faster that normal  (Read 1519 times)

June 11, 2009, 12:16:55 AM
Read 1519 times

babis_d

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
From time to time subtitles will appear and disappear in a very short time, too short to be able to read them. Could be a problem with synchronization as they seem to appear later that they should but disappear on time. This doesn't happen continually but occasionally, it is really frustrating though.

I have tested it with movies and subtitles that appeared normally with firmware version 1.01. Subtitle format is .srt and subtitle language is Greek.
« Last Edit: June 13, 2009, 05:57:29 PM by jayallan »

June 12, 2009, 03:36:47 AM
Reply #1

jbs1077

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 18
The problem, I think, lies with with SRT file. You probably need to fix it but unfortunately I dont have experience doing it. All my files display the subs correctly except a few that with bad synched SRT file.

June 15, 2009, 10:17:06 PM
Reply #2

babis_d

  • Newbie

  • Offline
  • *

  • 5
I am sure that it is a firmware problem. As I said I have tested it with movies and subtitles that appeared normally under firmware 1.01.02 but with 1.02.08 it happens with every movie.

June 16, 2009, 03:05:54 PM
Reply #3

GuyWD

  • Jr. Member

  • Offline
  • **

  • 88
This should be fixed in 1.02.10. You can download it here: http://www.wdc.com/wdtvprerelease/

I would appreciate if you guys would report back if the bug is fixed or not. Thanks!